• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Stel jezelf kort even voor…
  Mijn naam is Menno Roozendaal. Ik ben 43 jaar oud, getrouwd met Angelique en vader van twee zoons Jesse en Thomas. Wij zijn sinds een kleine 4½ jaar lid bij VV Groeneweg. Mijn oudste zoon speelt momenteel in de JO13-3. Mijn jongste zoon speelt in de JO11-1. Groeneweg, een fantastische club die mij heel erg doet denken aan mijn oude voetbalclub SO Soest. Sfeer, gemoedelijk, presteren, lol, 3e helft, vrienden, ambitieus. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als accountmanager bij vrienDD in Spelen en Sporten in de openbare buitenruimte. Met vrienDD richten wij complete speel- en sportplaatsen in van A tot Z. Fantastisch werk met hele leuke resultaten.

  Wat is jouw rol als vrijwilliger bij VV Groeneweg?
  Binnen VV Groeneweg ben ik jeugdtrainer JO11 op de maandag en woensdagavond. Daarnaast ben ik samen met Dieter van Erk leider van de JO11-1. Binnen het voetbal 35+ organiseer ik samen met anderen o.a. het jaarlijkse zomertoernooi. Bij evenementen zoals Heino en de familiedag draag ik graag mijn steentje bij. Tot slot heb ik mij afgelopen zaterdag opgegeven om een aantal maal per jaar op zaterdag bestuurskamerdienst te gaan draaien.

  Wat maakt vrijwilliger zijn bij VV Groeneweg zo leuk?
  De sfeer, het samenzijn op de club, de lach van de spelers, de complimenten die je krijgt van ouders, dit maakt het allemaal leuk. Maar het is ook echt wel nodig om een club lekker draaiende te houden. Probeer hier allemaal aan te denken. We organiseren het niet alleen voor onszelf, maar juist ook voor al die Spelers binnen de club. Daar hebben wij vrijwilligers hard voor nodig, dus aarzel niet langer en geef jezelf op.

  Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan VV Groeneweg?
  Dat wij door alles wat wij hebben leren kennen bij VV Groeneweg een aantal fantastische vriendschappen hebben mogen opbouwen, binnen de club maar ook zeker buitenom de club.

  Mijn favoriete voetbalclub is…
  WZAWZDB XXX

  Mijn favoriete speler is…
  Bas Roos en Rick Willemsen

  Mijn hobby’s zijn…
  - Voetbal
  - (Après) Skieën
  - Kamperen

  Je kunt mij wakker maken voor….
  Eigenlijk niet doen. Ik slaap al niet altijd al te best, dus als ik dan lig te pitten, laat mij dan maar lekker pitten

  Ik heb een hekel aan...
  Commentaar leveren van de zijkant maar zelf niets doen

  Beoefen je zelf een sport?
  Ja, binnen VV Groeneweg ben ik actief lid van 35+. Iedere vrijdagavond lekker trainen, van tijd tot tijd een toernooi en daarna een biertje doen met je maten. Fantastisch. Ook ga ik jaarlijks skiën met een groep vrienden.

  Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van VV Groeneweg te bezoeken natuurlijk)?
  Gezellige avondjes met lekker eten met vrienden, spelletjes, naar Schiphol vliegtuigen spotten, zwemmen, en “bankzaken” ofwel lekker op het bankje hangen

  Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien?
  Edwin Stormbroek