• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Dasto Elektro is sinds 2000 gevestigd in Moordrecht en zeer actief in de gemeente Zuidplas en omstreken op het gebied van elektrotechniek, elektrotechnische toepassingen en data/telecom. 

  Wij zijn op het gebied van service en onderhoud van installaties en machines actief bij kleine en middelgrote bedrijven, maar hebben daarnaast ook nog steeds regelmatig werkzaamheden uit te voeren bij particulieren. Bij een greep uit onze vaste klantenkring vindt u middelgrote staalbedrijven, verwerkingsbedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, horecagelegenheden en ontwerpstudio’s.

  Particulier en Zakelijk
  Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Voor de installatie van een schakelaar tot installatie, service en onderhoud aan complexe elektrotechnische installaties en machines.

  Storing? Bel ons!
  Heeft u een storing? Neem dan direct contact met ons op voor het oplossen van uw probleem. Onze 24-uursservice is te bereiken op nummer 0182 - 579 800. Binnen 24 uur zijn wij bij u op locatie. Meestal kunnen we ter plekke het probleem verhelpen, mocht het probleem complexer zijn, dan bieden we zo snel mogelijk een oplossing die we met u bespreken.

  Dasto Elektro staat bekend om duidelijke prijsafspraken, duurzame technieken, professionele materialen en onze servicegerichtheid. Wij zijn Sterkin gecertificeerd en erkend door de SEI, wat inhoudt dat wij als erkend installateur een hoge kwaliteit bieden. Onze flexibele organisatie stelt ons in staat snel te kunnen schakelen.

  Richard Datema en Wilco Stolk 

  www.dastoelektro.com