• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Contributie

   Senioren

  Senior veld  € 205,00
  35+ € 100,00
  Niet spelend € 100,00
  Donateur €   60,00

   

  Jeugd

  5 tot en met 6 jaar € 115,00
  7 tot en met 8 jaar  € 125,00
  9 tot en met 10 jaar € 135,00
  11 tot en met 12 jaar € 145,00
  13 tot en met 14 jaar € 155,00
  15 tot en met 16 jaar € 165,00
  17 tot en met 18 jaar € 175,00

   

  Betaling
  In week 38 worden de facturen verzonden. Indien de contributie van een lid niet vóór 30 november betaald is, mag het betreffende lid niet voetballen. Ons IBAN is: NL48RABO0375018166 tnv vv Groeneweg te Zevenhuizen.

  Opzegging
  Opzegging van het lidmaatschap dient voor 31 mei te gebeuren via info@vvgroeneweg.nl . Bij jeugdleden moet ook de jeugdcommissie worden ingelicht. Bij opzeggingen na 31 mei wordt €25,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Overschrijvingen naar andere verenigingen kunnen uiterlijk 15 juni bij de KNVB worden ingediend.

  * De Algemene Ledenvergadering kan jaarlijks besluiten tot verhoging van de contributie en bijkomende kosten, ook voor het lopende jaar.

  Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

  Hoe werkt het?
  Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

  Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

  Wat is het bedrag?
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

  Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.