Clips Fotografie

• Aanmelden vrijwilligerstaken via voetbal.nl

• Beste leden, ouders en verzorgers,

Het seizoen is inmiddels weer in volle gang.
    Dit seizoen maken we voor het inplannen van de bardienst gebruik van de Voetbal.nl app.

Hoe werkt het?

1. Aanmelden Voetbal.nl app

Gebruik de Voetbal.nl app en maak een account aan per kind als je deze nog niet hebt.

Als je lid bent van VV Groeneweg en ouder bent dan 16 jaar maak je een eigen account aan voor de Voetbal.nl app.(mocht je deze nog niet hebben ) Als je onder de 16 jaar bent maakt je ouder/verzorger een account voor je aan. In je account kun je onder ‘Instellingen’ altijd je privacygegevens aanpassen.

1. Inplannen Bardienst en Bestuurskamer dienst (gastvrouw/gastheer)

Open de Voetbal.nl app en klik op ‘Persoonlijk’ onder je foto of de foto van je kind linksonder. Als ouder/verzorger van een lid tot 16 jaar gebruik je de login van je kind om jezelf op naam van je kind aan te melden voor bardienst of bestuurskamer dienst. Het is nu namelijk nog niet mogelijk om als ‘toeschouwer’ je in te schrijven.

Vervolgens volg je de volgende stappen via de 3 streepjes linksboven in de app.

1. Klik op ‘Vrijwilligerstaken’
    2. Klik op ‘Mijn beschikbaarheid’ en geef aan welke dagen je vrijwilligerstaken kan uitvoeren. (ga daarna terug naar terug naar de vorige pagina)
    3. Klik op ‘Mijn taken’ en geef aan welke taken je bereid bent te doen (ga ook weer terug naar de vorige pagina)
    4. Scroll op de donkergroene balk naar links op ‘Programma’ en je ziet het rooster voor de taken die je bereid bent te doen.
    5. Klik op de taak en een beschikbare datum (het ‘rondje’ is grijs) waar je je voor wilt inschrijven en je ziet wie de ‘Taakbeheerder’ is en het ‘Vrijwilligersteam’ (per taak geldt een maximum aantal personen die zich kunnen inschrijven).
    6. Klik op ‘+ klik om in te schrijven’ en je bent ingeschreven! Onder ‘Programma’ zie je nu dat het ‘rondje’ achter jouw taak groen is geworden.
    7. Kunt u onverwachts toch niet neemt u dan contact op met de taakbeheerder Machteld Baars via de mail : bardienst@vvgroeneweg.nl
    1. Minimaal 1 keer per jaar

Ieder lid, zowel leden boven de 16 jaar als de ouder/verzorger van een lid tot 16 jaar, wordt geacht minimaal 1 keer per jaar een bardienst of een bestuurskamerdienst te vervullen.
    Na het uitvoeren van je taak zie je onder ‘Vrijwilliger’ bij ‘Status’ hoeveel keer je bent geweest.

De app staat nu open tot eind december, de nieuwe taken komen dan weer begin januari op de app.

Wil je liever geen bardienst of bestuurskamerdienst doen dan mag u zich ook opgeven voor het fluiten van minimaal 2 wedstrijden vanaf de JO13, opgeven voor deze taak kan ook via bardienst@vvgroeneweg.nl, scheidsrechters zijn ook echt dringend nodig.

Als je actief bent bij VV Groeneweg als vaste vrijwilliger bijv: trainer, coach/leider, bar, scheidsrechter, oud papier ophaler, commissie of bestuurslid, dan ben je vrijgesteld van bardienst.

Vragen of hulp nodig?

Woensdag 5 oktober van 18.30 tot 20.30 en zaterdag 8 oktober van 8.30 – 13.00  is het mogelijk om met vragen langs te komen bij Irene Bakker of Machteld Baars. Je kan je vraag ook mailen naar bardienst@vvgroeneweg.nl

Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen, want vele handen maken licht werk.