Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Hoofdsponsor V.V. Groeneweg

Sponsor van de maand

 • Paul & Paul is begonnen in 2002 met één vestiging in Bergschenhoek. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot drie vestigingen verspreid over Zuid-Holland. Nog steeds onze hoofdvestiging in Bergschenhoek en daarnaast een showroom in Krimpen aan den IJssel en in Nieuwerbrug aan den Rijn.

  Paul & Paul is een dealer in kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en hor systemen. Zo doen wij alles in en om de gevel. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor aannemers of andere bedrijven.

  Door de snel groeiende technologie bewegen wij ons ook mee door gebruik te maken van App besturingen van uw producten. Al onze producten die wij leveren worden speciaal voor u op maatgemaakt waardoor het helemaal naar uw wens is en perfect aan sluit bij uw situatie.

  Voor meer informatie over Paul & Paul: www.paulenpaul.nl

Mulder-Mazda is de grootste Mazda dealer van Nederland. Dat geeft extra inkoopkracht die we voor onze klanten vertalen naar een grote voorraad en méér voordeel. Maar groot betekent niet onpersoonlijk. Net zoals de bakker op de hoek of je favoriete restaurant zetten we die extra stap om je een goed gevoel te geven.

Als het om de band met onze klanten gaat, hanteert Mulder-Mazda een lange termijnvisie. We zijn ervan overtuigd dat oprecht advies het allerbelangrijkste is wat we jou als klant kunnen geven. Daarom krijg je bij ons geen verkoop- maar een adviesgesprek. Ook als het gaat om onderhoud kun je rekenen op duidelijke en transparante ondersteuning door enthousiaste en ervaren medewerkers.

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.

De huidige onderneming Mulder-Mazda is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1954 is opgericht door ‘Opa Mulder’. Mulder startte met het exploiteren van een tankstation en het deur aan deur met een oliekar langsgaan om Rotterdamse huishoudens te voorzien van huisbrandolie. Toen in de jaren zestig het Nederlandse wagenpark groeide en de behoefte aan brandstof en vakkundig auto-onderhoud verder toenam, groeide ook het bedrijf Mulder. Gelukkig kon oprichter Mulder rekenen op de handelsgeest en het technisch inzicht van zijn twee stiefzoons, Gert en Jo Dols, die inmiddels ook tot de onderneming, toentertijd genaamd Automobiel- en Garagebedrijf A.J.Mulder & Zonen, waren toegetreden. In 1973 is Mulder door Mazda benaderd om het merk in Rotterdam te vertegenwoordigen en de rest is geschiedenis. Inmiddels is Mulder-Mazda, onder leiding van alweer de vierde generatie, de grootste Mazdadealer van Nederland hetgeen vooral te danken is aan de professionele-, creatieve-, maar altijd klantgerichte aanpak.

Onze sponsor, het Napolitaans specialiteitenrestaurant “Amici”, heeft wel een hele lekkere actie!

Als lid van VV Groeneweg ontvang je in de maand maart 25% korting op het eten.

Ook geldt de actie voor de speciale all-you-can-eat antipasti avonden op 1 en 23 april. Kijk op https://restaurantamici.nl/all-you-can-eat-antipasti/ voor meer informatie.

Actie voorwaarden

 • Korting ontvang je op vertoon van je lidmaatschap van VV Groeneweg via de voetbal.nl app in het restaurant;
 • Geldt op alle dagen in maart met uitzondering van 13 maart;
 • Reserveren alleen via de website restaurantamici.nl;
 • Vermeld bij je reservering voor de maand maart kortingscode: groenewegamici
 • Vermeld bij je reservering voor de antipasti avonden: groenewegantipasti

Benvenuto a Amici!

https://restaurantamici.nl/

Rombout Kappers is alweer 8 jaar gevestigd  in de  mooie kern van Zevenhuizen. Met een Team van 5 vakidioten geven wij onze klanten aandacht, gezelligheid en kwaliteit, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij werken met de bekende merken L’Oréal, Redken en Eleven. Door deze merken worden wij op de hoogte gehouden van alle trends over 2020. Wij trainen dan ook continu om onze kwaliteit te waarborgen. Barber, Curlsys en festival hair zijn dan ook dit jaar de trainingen die wij weer gaan doen om op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken.

Dat betekend ook dat wij een echte gezins salon zijn. Voor ieder hebben we onze creatieve vaardigheden. U bent dan ook van harte welkom in onze gezellige salon! Onder het genot van een heerlijke bakkie koffie geven wij u een eerlijk advies.

Wij zijn 6 dagen in de week open met een koopavond.

Kijk snel op onze site en maak gezellig een afspraak!

www.romboutkappers.nl/zevenhuizen

of bel ons voor een afspraak   tel: 0180633519

 

Sportieve groet,

Monique, Manuela, Vanessa, Laura en Iris

Visser Techniek is vanaf 6 januari 2020 op een nieuwe locatie te vinden.
Na jaren met plezier in het pand aan de Knibbelweg, direct naast de voetbalvelden, gewerkt te hebben, zijn wij afgelopen maand verhuisd naar Rotterdam-Nesselande. Door de verhuizing hebben wij meer ruimte voor onze werkzaamheden, namelijk het ontwerpen en vervaardigen van plaatwerk en constructies in RVS, staal en aluminium.

Wij dragen V.V. Groeneweg een warm hart toe en blijven ook dit jaar weer sponsor van een jeugd voetbalteam. Wilt u meer weten over ons?

Sinds december 2018 zijn we gevestigd aan de Nijverheidscentrum 40 B in Zevenhuizen, op hemelsbreed 200 meter afstand van de trainingsvelden van VV Groeneweg en waar wij, bij goed weer en als de wind goed staat, de enthousiaste trainingen van de jeugdteams woordelijk kunnen volgen.

Scherp Verpakkingen, of Scherp in Packaging, is voor veel ondernemers in de omgeving van Zevenhuizen al geen onbekende meer. Wij zijn een totaal leverancier van bloemen en planten export verpakkingen voor veel kwekers maar ook van andere verpakkingen voor industriële klanten in de omgeving.

E-commerce is voor ons een sterk groeiende markt, veel verpakkingen zoals webshop dozen en aanverwante artikelen hebben wij, voor kleine maar ook voor geautomatiseerde e-commerce bedrijven, standaard op voorraad.

Gepersonaliseerde, bedrukte en precies op maat gemaakte verpakkingen kunnen wij natuurlijk ook leveren voor alle bedrijfssectoren.

Sinds enige tijd hebben wij voor de particulieren onze webshop www.nederlandverhuist.nl gemoderniseerd. Voor velen zal dit geen nieuws meer zijn. De reclame voor deze webshop staat ook op onze boodschappentassen die wij tijdens het jaarlijkse Oogstfeest in Zevenhuizen gratis weggeven.

Nederlandverhuist.nl levert aan particulieren door heel Nederland en alle verhuismaterialen die nodig zijn om een verhuizing vlekkeloos, en zonder schade aan uw kostbare meubels, te laten verlopen.