Slide background

Foto: Hart van Holland

Slide background

Foto: Hart van Holland

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

V.V. Groeneweg VS Rood-Wit
22 april - 14:30 Sportpark Van 't Verlaat Wedstrijdbal aangeboden door: Dasto Elektro BV

Hoofdsponsor V.V. Groeneweg

Sponsor van de maand

Dasto Elektro is sinds 2000 gevestigd in Moordrecht en veelal in de regio actief op het gebied van elektrotechniek.

Wij zijn veelal actief op het gebied van service en onderhoud van installaties en machines bij kleine en middelgrote bedrijven, maar hebben daarnaast ook nog steeds regelmatig werkzaamheden uit te voeren bij particulieren.

Dasto Elektro is vanaf het begin sponsor bij diverse verenigingen in Moordrecht, maar om ons werkgebied en klantenkring uit te breiden leek het ons een goede stap om ook sponsor van VV Groeneweg te worden.

We zijn zodoende sinds vorig jaar ook installateur bij VV Groeneweg en Elgersma. Afgelopen jaar hebben wij ons ook nuttig kunnen maken op het Oogstfeest.

Onze band met Zevenhuizen is al jaren geleden ontstaan omdat wij beiden begonnen zijn bij Benning BV, een begrip in Zevenhuizen.

Richard Datema en Wilco Stolk
www.dastoelektro.com

Robart International BV begon in 1986 als eenmanszaak, gestart door Pieter Luik, in het verkopen van zelfklevende folie voor oa de standbouw en retail formules. Na enkele jaren hebben wij een rollensnijmachine ontwikkeld om deze folie, in eerste instantie voor eigen gebruik, in verschillende breedtes te kunnen snijden.
Inmiddels staan ruim 3000 machines wereldwijd te snijden bij distributeurs om rollen zelfs tot 320cm breed (PVC/Dakfolies) etcetera te kunnen verwerken.
Robert Luik zit sinds 2008 bij het familiebedrijf, ook zus Sharon helpt mee, en is het productgamma uitgebreid met oa automatische wikkelaars.

Pieter Luik is begin jaren 80 in Zevenhuizen komen wonen en heeft enkele jaren bedrijfsvoetbal gespeeld nadat zijn carrière als rugbyer tot een einde kwam.
Robert Luik is als pupil in de F-jes begonnen en heeft, met een klein pauze in de c-tjes, de gehele jeugd doorlopen en heeft nog een paar jaar in de selectie gespeeld (4e en 5e klasse) om nog een aantal jaar met een vriendenteam de velden af te struinen in de regio.

Het is mooi om te zien dat Groeneweg zich zo sterk doorontwikkeld, het eerste team op een hoog niveau speelt. We dragen de vereniging een warm hart toe, met vele mooie herinneringen, vandaar dat we graag de vereniging steunen en sponsoren.

Robart International

Scherp Verpakkingen is de partner voor u als het om verpakkingen gaat. Klant-, en service gerichtheid staan voorop. Of u nu een grote of kleine ondernemer bent, bij Scherp Verpakkingen bent u aan het juiste adres voor al uw verpakkingen.

“Scherp Verpakkingen verhuisd naar Zevenhuizen”

Scherp Verpakkingen is verhuisd en wel van Krimpen aan den IJssel naar het gezellige Zevenhuizen. In 2018 is ons de gelegenheid geboden om ons te vestigen aan de Nijverheidscentrum 40 B. Deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen. Sinds december 2018 zitten wij op de nieuwe locatie, waar wij onze klanten welkom kunnen heten.

Onze vestiging in De Kwakel is nog steeds aanwezig, van waaruit wij veel bloemen en planten exporteurs en andere klanten in de omgeving Aalsmeer hun verpakkingen leveren. Vanuit onze hoofdvestiging in Zevenhuizen leveren wij alle andere verpakkingen door heel Nederland.

Wij wensen iedereen weer veel gezellige en sportieve wedstrijden toe en graag tot ziens op onze vestiging in Zevenhuizen!

Scherp1

Grootscholten Advies & Beheer BV is een gezamenlijk bedrijf van Marc en Rick Grootscholten.

Het bedrijf is een vervolg van de verkoop van het glastuinbouwbedrijf aan de Noordelijke dwarsweg in 2008. In jaren heeft het bedrijf zich verdiept in het adviseren van glastuinbouwbedrijven op bedrijfskundige wijze. Bij aankoop van bedrijven, het begeleiden bij bijzonder beheer klanten en bij afbouw en al dan niet gedwongen verkoop van bedrijven. Met het doel de klant zo goed als mogelijk te adviseren in zijn beslissingen.

De beheer tak is het participeren in onroerend goed, deelnemingen in startende en bestaande bedrijven. Ook is er ruimte om beginnende bedrijven met goede ideeën financieel en met kennis van het ondernemen te ondersteunen. Ook worden er op kleine schaal bouwprojecten gestart en begeleid.

De reden dat wij Groeneweg sponseren is de betrokkenheid met het dorp Zevenhuizen, op deze manier willen wij iets terug doen voor de voetbalgemeenschap.

Marc Grootscholten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rick Grootscholten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nieuw makelaarskantoor aan de Dorpsstraat 111b in Zevenhuizen. Niet helemaal nieuw want menigeen weet dat wij ook in Nieuwerkerk aan den IJssel gevestigd zijn. Groot geworden door een andere aanpak. Een Rotterdamse mentaliteit. Niet zeuren (lullen) maar poetsen zeggen wij dagelijks. Ons makelaarskantoor is niet alleen op het gebied van wonen werkzaam. Neen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij ook onze sporen verdiend. Maar nu is VV Groeneweg aan de beurt. Onze bal gaat jullie geluk brengen. En uiteraard ontbreek ik aanstaande zondag niet.

Informatie over ons bedrijf zie www.vdpanne.nlHet begint allemaal in de kassen van Gerbera United, in de gemeente Zuidplas. Met een locatie in Moerkapelle en de andere in Zevenhuizen, recht tegenover de voetbalvelden van VV Groeneweg. Hier wordt in totaal op zo’n 7,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera’s gekweekt. Met de focus op bijzondere rassen die niet in een boeket mogen ontbreken, richten we ons op de groothandel, die op hun beurt de bloemist belevert. Als de gerbera specialist mét bijzonder assortiment zien we het als onze taak om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de bloemist een origineel boeket kan creëren met onze onderscheidende gerbera’s.

De kwekers achter Gerbera United zijn Dick Kooij en W.P. van den Berg. Met elk een eigen specialiteit startten ze in 2008 Gerbera United op. Samen kweken ze het hele jaar door de mooiste en meest bijzondere gerbera’s; met inmiddels een uitgebreid assortiment klassieke schoonheden én bijzondere varianten in diverse kleuren en maten.

Gerbera United biedt een uitgebreid assortiment aan met speciale soorten via hun ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar aangevuld met de nieuwste variëteiten uit gerbera land. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s en de gevulde Gerondo. In 2018 zijn daar ook 6 Pastini soorten bijgekomen. De Pastini heeft een geheel eigen bloemvorm en is een opvallende nieuwkomer in gerbera land.

Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en klein- bloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Hier is Gerbera United uniek in.

Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor men op één adres terecht kan voor al hun gerbera’s.

Gerbera United levert op al de grote veilingen in Nederland. Klanten die 's morgens bestellen hebben de producten 's middags op de desgewenste locatie in huis. We kunnen goed inspelen op de vragen van de klanten, we zijn flexibel en service gericht. Door onze jarenlange ervaring en ons sterke team denken we gericht met de klanten mee en komen we tot passende oplossingen. De gerbera’s worden iedere dag vers geplukt en zijn te koop bij de diverse bloemenwinkels, ook in Zevenhuizen. Laat u verrassen en vraag bij uw bloemenwinkel naar de gerbera’s van Gerbera United.

Voor meer info bezoek onze website: www.gerberaunited.nl of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/gerberaunited