Slide background

Foto: Hart van Holland

Slide background

Foto: Hart van Holland

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Velo VS V.V. Groeneweg
16 december - 14:00 Velo

Hoofdsponsor V.V. Groeneweg

Sponsor van de maand

"De Mannen van Staal"

Visser Techniek is van oudsher een echt Zevenhuizens bedrijf. Wij ontwerpen en vervaardigen plaatwerk en constructies in RVS, staal en aluminium. Een modern bedrijf met een uitgebreid machinepark en een vakkundig team“onze mannen van staal”.

V.V. Groeneweg en Visser Techniek zijn buren. Ons kantoor kijkt uit op de velden en we krijgen daardoor veel mee van de trainingen en overige activiteiten. Omdat we het belangrijk vinden dat lokale evenementen en sportclubs worden gesteund, sponseren wij een jeugd voetbalteam bij V.V. Groeneweg.

We hebben nu dus twee teams: “onze mannen van staal bij Visser Techniek” én “onze mannen van staal op de groene mat”!

Wilt u meer weten over ons?

www.vissertechniek.nl

De Mannen van Staal _ Visser Techniek

Van der Linden Groep trotse hoofdsponsor van VV Groeneweg….
“Meer dan een mobiliteitspartner”Iedereen die Van der Linden Groep kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn.
Een familiebedrijf dat al sinds 1939 bestaat. Wat ooit begon als fietsenmakerij om uiteindelijk een grote speler te worden in de autobranche. Een ding is nooit veranderd: wij opereren nog steeds vanuit de lange termijn visie. Dit betekent eerlijke deals en oprechte aandacht voor de klant, een familiebedrijf met vaste gezichten, waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan.Van der Linden Groep autobedrijven

Gevestigd aan de Coenecoop 141 in Waddinxveen en aan de Zalkerbos 1 in Zoetermeer.
Dealer van de merken Hyundai, SEAT en Isuzu voor verkoop en service.
Daarnaast een groot overdekt occasioncenter met een ruime keus aan jong gebruikte auto’s en een aantal klassieke en exclusieve auto’s.
U kunt bij ons terecht voor service- onderhoud- bandenhotel- apk keuring- airco onderhoud aan alle merken auto’s. Tevens kunnen wij uw auto kosteloos ophalen en weer thuis of op het werk afleveren na de werkzaamheden.
www.vanderlinden-groep.nl


Autoschade Waddinxveen

Gevestigd aan de Coenecoop 360 in Waddinxveen.
Autoschade Waddinxveen is een ultramodern gecertificeerd BOVAG garantiebedrijf en verzorgt de schadeafhandeling – reparatie van personen voertuigen voor alle verzekeringsmaatschappijen. In onze recent nieuw aangebouwde 28 meter lange spuitcabine kunnen wij volgens de meest innovatieve technieken, veilige en duurzame schades herstellen aan bedrijfsauto’s - vrachtwagens – stadsbussen – boten – hijskranen en werkmaterieel.
Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle vormen van industrieel spuitwerk.
www.asw.nl


DSW reclame

DSW Reclame is een veelzijdig en allround reclamebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in carwrapping, vervoersreclame, gevelreclame, reclameborden, huisstijlen, reclameaankleding, XXL full-color printing.
De kracht van DSW Reclame ligt op het gebied van creatief meedenken met opdrachtgevers en het aanleveren van technisch hoogwaardige oplossingen voor alle reclameprojecten. DSW Reclame is onderdeel van de Van der Linden Groep en is gesitueerd op de bovenverdieping van Autoschade Waddinxveen. www.dswreclame.nl


Van der Linden Groep Leasing

Voor alle merken kunt u bij ons terecht voor operationele leasing. Wij bedienen zowel de private lease markt als de zakelijke lease markt.


Vakgarage Van der Linden Groep

Per februari 2018 hebben wij bij de Van der Linden Groep de Vakgarage formule erbij gekregen. Wij waren al langer op zoek naar een manier om onze dienstverlening te optimaliseren. Na uitgebreid onderzoek bleek Vakgarage voor ons de beste keuze. Middels het Vakgarage-concept zijn wij in staat om onze klanten nog beter en vooral ook langer te bedienen voor onderhoud, garantie en mobiliteitservice. Onze klanten kunnen zo gebruik maken van de vele voordelen die dit concept met zich meebrengt, zoals de gezamenlijke inkoop van onderdelen en het delen van kennis op vele gebieden.

Voor meer informatie kijk of www.vanderlinden-groep.nl. Wij heten u graag welkom op een van onze bedrijven, de koffie staat al klaar!

Het einde van het jaar gezellig afsluiten? Bestel het lekkerste vlees voor de feestdagen bij Keurslagerij van Tol. Kom langs in de winkel of bel voor meer informatie naar: 0180-631868

Avalanche+ betekent: witte lawine.

Avalanche+ staat als moderne klassieker op eenzame hoogte.

Avalanche+ is een witte roos met een zweempje groen die symbool staat voor zowel eindigheid als een nieuw begin.

20 miljoen wit schitterende witte Avalanche+ rozen brengt Kwekerij Rozenhof jaarlijks naar de markt. Zorgvuldig gekweekt! Zeven dagen van de week, het hele jaar door. Sierteelt in optima forma!

Avalanche roos

Familie Olieman is een echte rozentelersfamilie uit Zevenhuizen. Al ruim 30 jaar hebben zij ervaring met het kweken van rozen. Naast voetballen, wordt het vak met de paplepel ingegoten. Van vader op zoon.

Onze zoon Thijs speelt graag een partijtje prof op de gezellige voetbal vereniging Groeneweg, en daarom sponsoren wij de club graag.

Wij nodigen u van harte uit, om eens een bos witte Avalanche+ rozen te komen kopen uit de Fresh-White-Roses carrousel op locatie.Kwekerij Rozenhof B.V., Bredeweg 86b, Zevenhuizen.

Vers van de kweker, staat garant voor twee weken!

Caroussel

vaas met achtergrond

La Baraque Sponsor van de maand vv Groeneweg

La Baraque Sponsor van de maand vv Groeneweg

Partycentrum La Baraque Zevenhuizen Sponsor van de maand november!
Eten - Uitgaan - Zalenverhuur. Contact: 0180-631041.

Kozijnen, zonwering & overkappingen

Een oude schuur, dat is waar het avontuur van Joop en Arie Paul begon. Ruim vijftien jaar later staan de gebroeders Paul sterker dan ooit. Zo is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot de grootste speler op het gebied van kozijnen, zonweringen en overkappingen in de regio, én mochten de twee vorig jaar nog de Z&R Vakprijs ‘Dealer van het Jaar’ in ontvangst nemen. Paul & Paul, we kunnen er simpelweg niet omheen!

Paul & Paul is specialist in het veraangenamen van wooncomfort. Het ambitieuze familiebedrijf levert en monteert een totaalassortiment van kozijnen, zonweringen en overkappingen aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Enkel van gerenommeerde merken. Paul & Paul staat immers voor comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid. Eerst zien, dan geloven? Het uitgebreide aanbod kan in de showrooms worden bewonderd én gedemonstreerd. Op maar liefst drie vestigingen staan de vakmensen van Paul & Paul klaar voor het geven van gedegen advies en het showen van alle innovaties in de markt. Om uiteindelijk iedere wens te vertalen naar een prachtig eindproduct; geleverd en gemonteerd. Bij Paul & Paul is niets te gek! Meer weten? Kijk op onze website of kom langs in één van onze showrooms!

www.paulenpaul