Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

SV Donk VS V.V. Groeneweg
22 augustus 20:00 Sportpark Donk

Hoofdsponsor V.V. Groeneweg

Sponsor van de maand

Elte International is dé bus sponsor van VV Groeneweg en sponsort de eerste oefenwedstrijd van VV Groeneweg 1 op donderdag 22 augustus uit tegen Sv DONK 1. Succes mannen, op een mooi seizoen!

Elte International - VTL Shipping & Forwarding
http://www.eltevtl.com

"De Mannen van Staal"

Visser Techniek is van oudsher een echt Zevenhuizens bedrijf. Wij ontwerpen en vervaardigen plaatwerk en constructies in RVS, staal en aluminium. Een modern bedrijf met een uitgebreid machinepark en een vakkundig team“onze mannen van staal”.

V.V. Groeneweg en Visser Techniek zijn buren. Ons kantoor kijkt uit op de velden en we krijgen daardoor veel mee van de trainingen en overige activiteiten. Omdat we het belangrijk vinden dat lokale evenementen en sportclubs worden gesteund, sponseren wij een jeugd voetbalteam bij V.V. Groeneweg.

We hebben nu dus twee teams: “onze mannen van staal bij Visser Techniek” én “onze mannen van staal op de groene mat”!

Wilt u meer weten over ons?

www.vissertechniek.nl

De Mannen van Staal _ Visser Techniek

Het einde van het jaar gezellig afsluiten? Bestel het lekkerste vlees voor de feestdagen bij Keurslagerij van Tol. Kom langs in de winkel of bel voor meer informatie naar: 0180-631868

La Baraque Sponsor van de maand vv Groeneweg

La Baraque Sponsor van de maand vv Groeneweg

Partycentrum La Baraque Zevenhuizen Sponsor van de maand november!
Eten - Uitgaan - Zalenverhuur. Contact: 0180-631041.

Kozijnen, zonwering & overkappingen

Een oude schuur, dat is waar het avontuur van Joop en Arie Paul begon. Ruim vijftien jaar later staan de gebroeders Paul sterker dan ooit. Zo is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot de grootste speler op het gebied van kozijnen, zonweringen en overkappingen in de regio, én mochten de twee vorig jaar nog de Z&R Vakprijs ‘Dealer van het Jaar’ in ontvangst nemen. Paul & Paul, we kunnen er simpelweg niet omheen!

Paul & Paul is specialist in het veraangenamen van wooncomfort. Het ambitieuze familiebedrijf levert en monteert een totaalassortiment van kozijnen, zonweringen en overkappingen aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Enkel van gerenommeerde merken. Paul & Paul staat immers voor comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid. Eerst zien, dan geloven? Het uitgebreide aanbod kan in de showrooms worden bewonderd én gedemonstreerd. Op maar liefst drie vestigingen staan de vakmensen van Paul & Paul klaar voor het geven van gedegen advies en het showen van alle innovaties in de markt. Om uiteindelijk iedere wens te vertalen naar een prachtig eindproduct; geleverd en gemonteerd. Bij Paul & Paul is niets te gek! Meer weten? Kijk op onze website of kom langs in één van onze showrooms!

www.paulenpaul

Ben Housing, de verhuurmakelaar van Rotterdam, is deze maand de sponsor van VV Groeneweg. Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verhuren? Neem dan contact op met Ben Housing.

Ben Housing
Jonker Fransstraat 92a-94
3031 AW Rotterdam
T: +31 010-2040661
(Bereikbaar van Maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:30uur)
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.benhousing.nl