Slide background

Foto: Hart van Holland

Slide background

Foto: Hart van Holland

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Slide background

Foto: Danielle Baars

Velo VS V.V. Groeneweg
24 februari - 14:00 Velo

Hoofdsponsor V.V. Groeneweg

Sponsor van de maand

Een nieuw makelaarskantoor aan de Dorpsstraat 111b in Zevenhuizen. Niet helemaal nieuw want menigeen weet dat wij ook in Nieuwerkerk aan den IJssel gevestigd zijn. Groot geworden door een andere aanpak. Een Rotterdamse mentaliteit. Niet zeuren (lullen) maar poetsen zeggen wij dagelijks. Ons makelaarskantoor is niet alleen op het gebied van wonen werkzaam. Neen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij ook onze sporen verdiend. Maar nu is VV Groeneweg aan de beurt. Onze bal gaat jullie geluk brengen. En uiteraard ontbreek ik aanstaande zondag niet.

Informatie over ons bedrijf zie www.vdpanne.nlHet begint allemaal in de kassen van Gerbera United, in de gemeente Zuidplas. Met een locatie in Moerkapelle en de andere in Zevenhuizen, recht tegenover de voetbalvelden van VV Groeneweg. Hier wordt in totaal op zo’n 7,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera’s gekweekt. Met de focus op bijzondere rassen die niet in een boeket mogen ontbreken, richten we ons op de groothandel, die op hun beurt de bloemist belevert. Als de gerbera specialist mét bijzonder assortiment zien we het als onze taak om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de bloemist een origineel boeket kan creëren met onze onderscheidende gerbera’s.

De kwekers achter Gerbera United zijn Dick Kooij en W.P. van den Berg. Met elk een eigen specialiteit startten ze in 2008 Gerbera United op. Samen kweken ze het hele jaar door de mooiste en meest bijzondere gerbera’s; met inmiddels een uitgebreid assortiment klassieke schoonheden én bijzondere varianten in diverse kleuren en maten.

Gerbera United biedt een uitgebreid assortiment aan met speciale soorten via hun ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar aangevuld met de nieuwste variëteiten uit gerbera land. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s en de gevulde Gerondo. In 2018 zijn daar ook 6 Pastini soorten bijgekomen. De Pastini heeft een geheel eigen bloemvorm en is een opvallende nieuwkomer in gerbera land.

Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en klein- bloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Hier is Gerbera United uniek in.

Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor men op één adres terecht kan voor al hun gerbera’s.

Gerbera United levert op al de grote veilingen in Nederland. Klanten die 's morgens bestellen hebben de producten 's middags op de desgewenste locatie in huis. We kunnen goed inspelen op de vragen van de klanten, we zijn flexibel en service gericht. Door onze jarenlange ervaring en ons sterke team denken we gericht met de klanten mee en komen we tot passende oplossingen. De gerbera’s worden iedere dag vers geplukt en zijn te koop bij de diverse bloemenwinkels, ook in Zevenhuizen. Laat u verrassen en vraag bij uw bloemenwinkel naar de gerbera’s van Gerbera United.

Voor meer info bezoek onze website: www.gerberaunited.nl of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/gerberaunited

Loonbedrijf W.N. Dijkshoorn levert diensten aan overheid en agrarische sector en realiseert complete projecten voor bedrijven, overheid en particulieren op het gebied van Grond-,Weg-, en Waterbouw. Om een integrale aanpak van projecten te kunnen bieden is er tevens een partnerschap aangegaan met Dijkshoorn Infra. Dijkshoorn Tuinen realiseert sinds 2 jaar diverse projecten voor particulieren, overheidsinstanties en sportverenigingen. Dit alles onder de energieke leidingvan Arie Dijkshoorn.

Informatie over het loonbedrijf vindt u op www.wndijkshoornbv.nl

Logo Dijkshoorn

 

Dijkshoorn Tuinen

Met uw tuin of terrein kunt u vele kanten op. Dijkshoorn Tuinen gaat graag  aan de slag met uw wensen om hiervan iets bijzonders te maken. Creativiteit is hierbij het motto! Dankzij de combinatie met ons grondverzetbedrijf W.N. Dijkshoorn BV kunnen wij het hele project voor u realiseren. Van het ruwe grondwerk naar de fijne afwerking.

   Een schooltuin in Schiebroek met speel-, leer- en belevingselementen_Dijkshoorn_Tuinen 

Afbeelding: Een schooltuin in Schiebroek met speel-, leer- en belevingselementen verzorgd door Dijkshoorn Tuinen

Uw wensen en ideeën zijn voor ons het uitgangspunt om tot een creatief ontwerp te komen voor uw tuin of terrein. Afhankelijk van uw budget en het gebruiksdoel. Elementen worden naar wens ingebracht om de inrichting te completeren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Informatie vindt u op www.dijkshoorntuinen.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

DijkshoornTuinenlogo

Avalanche+ betekent: witte lawine.

Avalanche+ staat als moderne klassieker op eenzame hoogte.

Avalanche+ is een witte roos met een zweempje groen die symbool staat voor zowel eindigheid als een nieuw begin.

20 miljoen wit schitterende witte Avalanche+ rozen brengt Kwekerij Rozenhof jaarlijks naar de markt. Zorgvuldig gekweekt! Zeven dagen van de week, het hele jaar door. Sierteelt in optima forma!

Avalanche roos

Familie Olieman is een echte rozentelersfamilie uit Zevenhuizen. Al ruim 30 jaar hebben zij ervaring met het kweken van rozen. Naast voetballen, wordt het vak met de paplepel ingegoten. Van vader op zoon.

Onze zoon Thijs speelt graag een partijtje prof op de gezellige voetbal vereniging Groeneweg, en daarom sponsoren wij de club graag.

Wij nodigen u van harte uit, om eens een bos witte Avalanche+ rozen te komen kopen uit de Fresh-White-Roses carrousel op locatie.Kwekerij Rozenhof B.V., Bredeweg 86b, Zevenhuizen.

Vers van de kweker, staat garant voor twee weken!

Caroussel

vaas met achtergrond

"De Mannen van Staal"

Visser Techniek is van oudsher een echt Zevenhuizens bedrijf. Wij ontwerpen en vervaardigen plaatwerk en constructies in RVS, staal en aluminium. Een modern bedrijf met een uitgebreid machinepark en een vakkundig team“onze mannen van staal”.

V.V. Groeneweg en Visser Techniek zijn buren. Ons kantoor kijkt uit op de velden en we krijgen daardoor veel mee van de trainingen en overige activiteiten. Omdat we het belangrijk vinden dat lokale evenementen en sportclubs worden gesteund, sponseren wij een jeugd voetbalteam bij V.V. Groeneweg.

We hebben nu dus twee teams: “onze mannen van staal bij Visser Techniek” én “onze mannen van staal op de groene mat”!

Wilt u meer weten over ons?

www.vissertechniek.nl

De Mannen van Staal _ Visser Techniek

Het einde van het jaar gezellig afsluiten? Bestel het lekkerste vlees voor de feestdagen bij Keurslagerij van Tol. Kom langs in de winkel of bel voor meer informatie naar: 0180-631868