Ook in het seizoen 2017-2018 geeft v.v. Groeneweg haar jeugdspelers weer de kans om techniektrainingen op zondagochtend te volgen. Alle leden in de leeftijdscategorie JO9, JO11, JO13 en JO15 kunnen hier aan deelnemen.

U kunt uw zoon of dochter via onderstaande strook opgeven voor deze trainingen óf via de website van v.v. Groeneweg onder het kopje “evenementen”. We zullen zo veel als mogelijk met de data van de trainingen rekening houden met vakanties en andere activiteiten in de weekenden van de trainingen.

De kosten voor deze trainingen bedrage € 5,00 per training. Er zullen 15 trainingen gegeven worden gedurende het seizoen en daarmee komen de kosten voor de trainingen op totaal € 75,00. Deze € 75,00 worden u in één keer door v.v. Groeneweg middels een factuur in rekening gebracht.

Met vriendelijke groet,
Namens het Jeugdbestuur van v.v. Groeneweg

Arie van Leeuwe
Hoofd Opleidingen