Robart International BV begon in 1986 als eenmanszaak, gestart door Pieter Luik, in het verkopen van zelfklevende folie voor oa de standbouw en retail formules. Na enkele jaren hebben wij een rollensnijmachine ontwikkeld om deze folie, in eerste instantie voor eigen gebruik, in verschillende breedtes te kunnen snijden.
Inmiddels staan ruim 3000 machines wereldwijd te snijden bij distributeurs om rollen zelfs tot 320cm breed (PVC/Dakfolies) etcetera te kunnen verwerken.
Robert Luik zit sinds 2008 bij het familiebedrijf, ook zus Sharon helpt mee, en is het productgamma uitgebreid met oa automatische wikkelaars.

Pieter Luik is begin jaren 80 in Zevenhuizen komen wonen en heeft enkele jaren bedrijfsvoetbal gespeeld nadat zijn carrière als rugbyer tot een einde kwam.
Robert Luik is als pupil in de F-jes begonnen en heeft, met een klein pauze in de c-tjes, de gehele jeugd doorlopen en heeft nog een paar jaar in de selectie gespeeld (4e en 5e klasse) om nog een aantal jaar met een vriendenteam de velden af te struinen in de regio.

Het is mooi om te zien dat Groeneweg zich zo sterk doorontwikkeld, het eerste team op een hoog niveau speelt. We dragen de vereniging een warm hart toe, met vele mooie herinneringen, vandaar dat we graag de vereniging steunen en sponsoren.

Robart International